Снимка: iStock

Тъй като по-ниските температури, за съжаление, са точно зад ъгъла, прическите с ниска поддръжка отново започват да заемат централно място в ежедневието ни. Имайки предвид това, да си подарите приятно есенно освежаване чрез изцяло нов или леко актуализиран цвят на косата е един от начините да добавите усещане за лекота към вашия свят. Освен това, ниската поддръжка не означава скучно, а за есенните цветове на косата има по-приключенски опции, които можете да си направите сами у дома. Просто не забравяйте първо да прочетете правилно инструкциите на опаковката.

Накратко, независимо дали искате дръзка промяна, или фино подобрение, има десетки зашеметяващи вариации, с които можете да експериментирате тази есен. Ако търсите малко вдъхновение, помислете дали да не вземете пример от тези шест цвята, които експертите прогнозират, че ще заемат водеща роля през този сезон.

Прически за есента – цветовете, които ще са на мода

Сиропирана блондинка

Искате да изглеждате още по-сладки тази есен? Можете да заложите на топъл цвят в косата, докато температурите навън падат. Сиропираната блондинка е сияен и наситен тон, който добавя дълбочина към вече русите кичури. За брюнетките обаче този тон ще добави топлина и отражение. За да не изглежда цветът твърде месингов, включете избистрящ шампоан в рутината си, за да премахнете всякакви натрупвания и да запазите богатството на тона.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase